ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Meat Loaf - Το «Bat Out of Hell» από τα κορυφαία άλμπουμ σε πωλήσεις


O Meat Loaf, ο Αμερικανός τραγουδιστής που έγινε γνωστός κυρίως για τις επιτυχίες του στο άλμπουμ «Bat Out of Hell», πέθανε σήμερα σε ηλικία 74 ετών. Η ανακοίνωση του θανάτου έγινε μέσω δήλωσης της οικογένειάς του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook. Στη δήλωση αναφέρεται:
«Ραγίζουν οι καρδιές μας καθώς ανακοινώνουμε ότι ο ανεπανάληπτος Meat Loaf απεβίωσε απόψε, έχοντας τη σύζυγό του Deborah στο πλευρό του. Οι κόρες Pearl και Amanda και στενοί φίλοι ήταν μαζί του όλο το τελευταίο 24ωρο.
Η εκπληκτική καριέρα του διήρκεσε έξι δεκαετίες στις οποίες πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και πρωταγωνίστησε σε πάνω από 65 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Fight Club», «Focus”» «Rocky Horror Picture Show» και «Wayne’s World».
Το «Bat Out of Hell» παραμένει ένα από τα 10 κορυφαία σε πωλήσεις άλμπουμ όλων των εποχών.
Ξέρουμε πόσα πολλά σήμαινε για τόσους πολλούς από εσάς και πραγματικά εκτιμούμε όλη την αγάπη και την υποστήριξη καθώς μπάινουμε σε αυτή την περίοδο θλίψης για την απώλεια ενός τόσο εμπνευσμένου καλλιτέχνη και όμορφου ανθρώπου.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της ανάγκης μας για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή.
Από την καρδιά του στις ψυχές σας… μην σταματάς ποτέ να ροκάρεις!»