ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Εξαρχειώτες...


Mια πολύ… εναλλακτική συνάντηση έγινε στις αρχές της εβδομάδας στα Εξάρχεια, όπου Ν. Ανδρουλάκης και Π. Χρηστίδης εθεάθησαν να πίνουν καφέ. Οχι, δεν έγινε το ΠΑΣΟΚ τόσο εναλλακτικό. Η συνάντηση, όπως έμαθα, δεν ήταν προγραμματισμένη καθώς βρέθηκαν τυχαία με διαφορετικές παρέες και, αφού συνέπεσαν, τα είπαν για περίπου 20 λεπτά σε πολύ καλό κλίμα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους… θεσμικά στα γραφεία του κόμματος.
Κοιτάζοντας, πάντως, τις ανακοινώσεις του ΚΙΝΑΛ για τους νέους τομεάρχες του κόμματος, βγαίνει και ένα πολιτικό συμπέρασμα: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν πείραξε κανένα στέλεχος που πρόσκειται στον Ανδρ. Λοβέρδο, δείχνοντας αλτρουιστική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας. Την ίδια ώρα, ωστόσο, στις λιγοστές αλλαγές δεσπόζουν η αναβάθμιση του Γ. Φραγγίδη, που ανέλαβε τον τομέα Υγείας, και του Απ. Πάνα, που ανέλαβε τον τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αμφότεροι στήριξαν σκληρά Ανδρουλάκη.
Θεωρείο / Καθημερινή