ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Mε καλεσμένο τον Άδωνη


Εστιάζοντας στις δύο μεγαλύτερες προκλήσεις της νέας χρονιάς η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» στο Mega με τη Νίκη Λυμπεράκη ανεβάζει αυλαία για το 2022, απόψε στις 23:50. Στην ατζέντα η εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων, που έφερε η υπερμεταδοτική παραλλαγή Όμικρον, απειλώντας τον πλανήτη με πέμπτο πανδημικό κύμα, αλλά και η ραγδαία αύξηση τιμών ακόμη και σε Βασικά προϊόντα εξαιτίας κυρίως της Διεθνούς ενεργειακής κρίσης.
Για το θέμα της πανδημίας μιλούν στην εκπομπή επιστήμονες, ανάμεσά τους ο επικεφαλής εμβολιαστικού προγράμματος της Νοτίου Αφρικής της πρώτης χώρας που χτύπησε παγκοσμίως η Όμικρον, αλλά και αξιωματούχος υγείας από το Ισραήλ όπου οι πολίτες κάνουν ήδη την τέταρτη δόση του εμβολίου.
Στο θέμα της ακρίβειας στέκονται με τις τοποθετήσεις τους, λίγα εικοσιτετράωρα μετά και από την ανακοίνωση των νέων μέτρων στήριξης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.