ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Βοήθησε κι ο υπουργός...


Όπως σας τα έγραψα για τους Ράδιο Αρβύλα και το Master Chef, έτσι βγήκανε!Την είχα προβλέψει την επιτυχία τόσο για την σατιρική εκπομπή του Antenna, όσο και για το μαγειρικό ριάλιτυ του Star.Κι επειδή δημοσιογράφος είμαι, το κόπυ πάστε το ξέρω, ορίστε μερικά αποσπάσματα από το θριαμβευτικό δελτίο Τύπου για τους Αρβύλες:
«Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 και ήταν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης! Έχοντας μαζί τους 1.902.660 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, σατίρισαν ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα!
Οι Ράδιο Αρβύλα ήταν για άλλη μια φορά στην κορυφή της τηλεθέασης, με μέσο όρο 23,2%, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 9,1 μονάδες. Η εκπομπή κυριάρχησε καθ’ όλη την ώρα μετάδοσής της, ενώ σε επίπεδο τετάρτου (20:45-21:00) σημείωσε ποσοστό 25,6%».
Βοήθησε πάντως και στέλεχος της κυβέρνησης, γνωστό για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, που εξαπέλυσε τις φίλιες προς αυτό δυνάμεις να δυσφημήσουν το τρίο από τη Σαλονίκη. Και, φυσικά, πέτυχε το ακριβώς αντίθετο! Κερί στο μπόι του πρέπει να του ανάψει ο Κανάκης, για το θόρυβο που ξεσήκωσε γύρω από την εκπομπή…
Όσο για το Master Chef, με μια πρώτη ματιά στα νούμερα της Nielsen βλέπει κανείς αντίστοιχο σουξέ. Για πλάκα το χτύπησε το εικοσαρικάκι μέσο όρο και στα δυναμικά κοινά πήγε ακόμη καλύτερα. Αναμενόμενο, μιας και διαθέτει αξεπέραστη τριπλέτα παρουσιαστών και παραγωγή να την πιείς στο ποτήρι. Και δεν βγάζει σκατίλα ρε φίλε, σε αντίθεση με πολλά, πάρα πολλά ριάλιτυ!
Όσο για τον ανταγωνισμό, κράτησαν ο Σασμός και το Survivor, μισοκράτησαν οι Άγριες Μέλισσες, δεν πολυκράτησε η Γη της Ελιάς, διολίσθησε η Σκοτεινή Θάλασσα και είδε τα ραδίκια ανάποδα η Φάρμα. Και έπεται συνέχεια.

Xρήστος Ξανθάκης
MedioΠΙΛΑΦΟ / newpost