ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Το Mega για τον βασικό σχολιαστή του δελτίου


Τα γεγονότα που αλλάζουν τον κόσμο και τη ζωή μας. Οι ειδήσεις που καταγράφονται έγκαιρα και αξιόπιστα. Οι απόψεις που διαμορφώνουν την σφαιρική εικόνα για όλα όσα συμβαίνουν..Το Μέγκα σε δελτίο Τύπου αναφέρει σχετικά με την παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη:
Οι ειδήσεις στο MEGA είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 19:45 το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ διευρύνει ακόμα περισσότερο την ουσιαστική και σε βάθος ανάλυση των γεγονότων με την παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη στη θέση του βασικού σχολιαστή.
Ο δημοσιογράφος θα δίνει κάθε βράδυ το στίγμα της πολιτικής επικαιρότητας της ημέρας, θα αναδεικνύει τις σημαντικές λεπτομέρειες από τις τρέχουσες εξελίξεις και θα καταθέτει το προσωπικό του σχόλιο για τα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα.
To Κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:45, από Δευτέρα έως Πέμπτη με την Ράνια Τζίμα και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με την Κατερίνα Παναγοπούλου αναδεικνύει την ουσία των γεγονότων και αποκαλύπτει το παρασκήνιο όλων όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, με αξιοπιστία και εγκυρότητα.