ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού - Κατηγορείται για βιασμό 17χρονης


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορούμενος για βιασμό 17χρονης κοπέλας. Η είδηση προκάλεσε σοκ στον ελληνικό ..αθλητισμό από χθες που κυκλοφόρησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta. gr.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αρχικά προσήχθη μετά από καταγγελία της 17χρονης και στη συνέχεια η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.
Την Κυριακή έγινε γνωστό ότι το νεαρό κορίτσι είχε καταγγείλει ποδοσφαιριστή μεγάλης ΠΑΕ για τον βιασμό της, χωρίς να έχει διαρρεύσει το όνομα του αμυντικού του Ολυμπιακού.
Την Δευτέρα το πρωί, έγινε γνωστό πως αυτός ήταν ο στόπερ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία της 17χρονης, αυτή γνώρισε τον ποδοσφαιριστή σε μπαρ στον Ωρωπό, όπου ισχυρίζεται ότι την μέθυσε και μετά την οδήγησε στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Εκεί ο Ρούμπεν Σεμέδο, φέρεται σύμφωνα με το νεαρό κορίτσι, να την βίασε.
Αρχικά κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του.

Ποινική δίωξη

Σε βάρος του 27χρονου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ). Την ίδια στιγμή συνελήφθη και 40χρονος Νιγηριανός που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.
Ο ποδοσφαιριστής που αρνείται ότι βίασε την 17χρονη, θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή, για την κατηγορία του βιασμού από κοινού.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ποδοσφαιριστής αρνείται όσα του αποδίδονται και φέρεται να επικαλείται στοιχεία που ενισχύουν την θέση του.

Tι λέει η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τοποθετήθηκε επίσημα για την υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ
Αναλυτικά η τοποθέτηση αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας.
Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση.».