ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Περιπλανώμενοι «φουνταριστοί»


Μετά από μια «περιπλάνηση» που διήρκησε περίπου 7 χρόνια, σε ραδιοσταθμούς όπως τα Παραπολιτικά 90.1, το Sport24 103.3 και το Θέμα 104.6, ο Μηνάς Τσαμόπουλος και ο.. Γιώργος Θαναηλάκης θα είναι ξανά στο πρόγραμμα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, από την ερχόμενη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά όμως όχι στην πρωινή ζώνη, όπως τους είχαν συνηθίσει οι ακροατές του σταθμού, αλλά στην απογευματινή και συγκεκριμένα στο δίωρο 6-8.
«Λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ο BwinΣΠΟΡ FM κάνει το …μπαμ και εντάσσει στο ρόστερ του τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη. Το πετυχημένο δίδυμο μετά από επτά χρόνια, επιστρέφει στους 94.6 και κάθε απόγευμα στις 18:00 για δύο ώρες , θα… πνίγουν τον φουνταριστό! Από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου και με σύνθημα το back to the future οι «Φουνταριστοί» έρχονται για να αλλάξουν τα απογεύματα σας!», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του portal του αθλητικού ραδιοσταθμού. 
- από το e-tetradio