ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Προπηλάκισαν δημοσιογράφους


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης καταδικάζει την ενέργεια ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» να προπηλακίσουν.. δημοσιογράφους και τεχνικούς τηλεοπτικών σταθμών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίου Τύπου Θεσσαλονίκης.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «τα συνεργεία των τηλεοπτικών ΜΜΕ που βρέθηκαν σήμερα το πρωί (Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021) στο χώρο του Γ.Ν.Θ. “Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” για να καλύψουν τη διαμαρτυρία ανεμβολίαστων υγειονομικών του Νοσοκομείου, οι συμβάσεις των οποίων τίθενται σε αναστολή, ασκούσαν το καθήκον τους, να ενημερώσουν το κοινό. Η επίθεση εναντίον τους ισοδυναμεί με επίθεση εναντίον του δικαιώματος των πολιτών στην ενημέρωση».
Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ τονίζει τη σημασία του δημοσιογραφικού έργου σε συνθήκες πανδημίας και θεωρεί απαραίτητη την υπεράσπισή του και την προστασία των δημοσιογράφων».