ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Eλλάδα - Ελβετία ζωντανά στο Open


Λίγες ημέρες πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Εθνική Ελλάδας μετράει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και δίνει.. ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!
Το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την πολύ ισχυρή ομάδα της Ελβετίας, που απέκλεισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στο πρόσφατο Euro, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:45.
Λίγο πριν το ταξίδι στην Πρίστινα για το δύσκολο ματς με το Κόσοβο, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα, σχήματα αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν, για να βγάλει συμπεράσματα ενόψει των υποχρεώσεων για τα European Qualifiers. Εκτός από την αγαπημένη όλων των Ελλήνων, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε δράση το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, τον Ελβετό διεθνή, Στέφεν Τσούμπερ.
Δείτε στο OPEN τη μονομαχία της ανανεωμένης και φιλόδοξης Εθνικής με αντίπαλο την Ελβετία, σε περιγραφή Πάνου Βόγλη, σε απευθείας σύνδεση με τη Βασιλεία.