ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Kατεπείγουσα αγωγή Kεραμέως κατά της ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Τετάρτης


Κατεπείγουσα αγωγή κατά των καλούντων στην 24ωρη απεργία αύριο Τετάρτη, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας κατά του εργασιακού νομοσχεδίου, κατέθεσε ενώπιον.. του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η Νίκη Κεραμέως, επικαλούμενη τη διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η υπουργός Παιδείας ζητεί συγκεκριμένα να περιοριστεί η άσκηση της απεργίας στη μη εμπλοκή των εκπαιδευτικών και λοιπών συντελεστών της διεξαγωγής πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και να προβλεφθεί η δυνατότητα χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έως τις 10 π.μ. της Τετάρτης, προκειμένου να μπορέσουν να προσέλθουν οι υποψήφιοι, επιτηρητές και λοιποί συντελεστές στις αυριανές πανελλαδικές.
Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ έχει ήδη υποβάλλει αίτημα προς την ΑΔΕΔΥ για εξαίρεση των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την 24ωρη απεργία, προκειμένου να μη διαταραχθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις.