ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Προβληματισμός μετά τις αποχωρήσεις σε εκπομπή του ΣΚΑΪ


Προβληματισμός επικρατεί στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μετά τις ομαδικές αποχωρήσεις από εκπομπή στην οποία το κλίμα μεταξύ των συντελεστών είναι τεταμένο..
Συγκεκριμένα όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στελέχη του τιμ της εκπομπής "Love it" της Ιωάννας Μαλέσκου παραιτούνται και αποχωρούν ..
Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν, λέει, η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος που είχε την επιμέλεια περιεχομένου του «Love it», αλλά και συμμετοχή μπροστά από τις κάμερες.
Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητες τις φήμες για τις δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή της με φόντο τα δημοσιεύματα για άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά της.
H ίδια αρκέστηκε να πει: "Επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει κάποιος ακόμη γι΄ αυτόν αν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει, μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε”.