ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Τσαλίκης - ΣΚΑΪ στα δικαστήρια: «Θα τα μάθετε όλα»


Όπως φαίνεται ξεκινάει η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ, ύστερα από την ακύρωση του συμβολαίου του με το κανάλι. Όπως είναι γνωστό, ο δημοφιλής τραγουδιστής.. προοριζόταν για την παρουσίαση του Big Brother 2, κάτι που τελικά δεν πρόκειται να γίνει. Ο ΣΚΑΪ ακύρωσε το συμβόλαιό, επικαλούμενος καταστρατήγηση των κανόνων εχεμύθειας.
Το πρωί της Πέμπτης ο τραγουδιστής κι αντιδήμαρχος Περιστερίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη «Φωλιά των Κου Κου» στο Star και τον Αρτ, όπου τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό: «Είμαι μια χαρά. Ήταν μια μεγάλη μέρα, όπως λένε και στο χωριό μου. Πέρα από τα τηλεοπτικά δίνουμε και Πανελλήνιες. Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνο ασταμάτητα».
«Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν αληθινός. Αυτό που έγραψα στο post είναι αυτό που θέλω να κρατήσετε. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί ποτέ αυθόρμητα, με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συνετός. Όταν μιλάω πάντα είμαι προσεκτικός. Έχει πάρει την νομική οδό. Θα πρέπει να είμαι φειδωλός και προσεκτικός. Τις επόμενες μέρες θα τα μάθετε όλα. Θα δικαιωθώ», συμπλήρωσε.