ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Μια κίνηση του Ρονάλντο κόστισε στην Coca Cola 4 δισ. δολάρια; [video]


Kαι όμως, υποστηρίζεται ότι μια απλή κίνηση του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνέντευξη Τύπου, κόστισε 4 δισ. δολάρια στον αμερικανικό κολοσσό Coca Cola..Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο EURO 2000 απομάκρυνε δύο μπουκαλάκια της Coca Cola από μπροστά του και ζήτησε από τον κόσμο να την αποφεύγει και να πίνει νερό, γεγονός που δεν άργησε να “κατακλύσει” τα media.
Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, πάντως, είναι γνωστός “πολέμιος” των αναψυκτικών και δεν πίνει ποτέ, προσέχοντας το σώμα του σαν ναό. Ωστόσο, είναι ένας από τους πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστές του πλανήτη και κάθε του ενέργεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου καλύπτεται από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη.
Πάντως, όπως αναφέρει η ισπανική Marca, η χειρονομία του Ρονάλντο οδήγησε και σε μεγάλη πτώση της μετοχής της εταιρείας στο χρηματιστήριο, της τάξης του 1,6%, το οποίο “μεταφράζεται” σε περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια.