ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Βλέποντας Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο κινητό


Πέμπτη βράδυ και περπατώ στους Αμπελόκηπους βλέποντας στο κινητό το τελευταίο σετ της Σάκκαρη, στον ημιτελικό. Και, απίστευτο, διασταυρώνομαι με δύο παιδιά που έκαναν το ίδιο,.. κοιτούσαν μαζί τον αγώνα σε ένα κινητό.
Κυριακή απόγευμα γυρίζω με καράβι από την Τζια και είμαστε στο κατάστρωμα, πάνω-πάνω. Τέσσερα κορίτσια έχουν κάτσει σε μία γωνία και παρακολουθούν Τζόκοβιτς-Τσιτσιπά σε ένα κινητό τηλέφωνο (όχι τάμπλετ) που στερέωσαν πάνω σε μία τσάντα. «Μπράβο Στέφανε» φώναζε η μία, η πιο εκδηλωτική, στους κερδισμένους πόντους. Πήγα και κάθισα μαζί τους.
Ολη η Ελλάδα άρχισε να μαθαίνει(;) τένις όπως εμείς οι ΑΕΚτζήδες μάθαμε(;) χαντομπολ πριν από μερικές εβδομάδες - είδα δύο αγώνες χαντμπολ, όσους είχα δει και στην προηγούμενη ζωή μου (και ίσως ούτε καν δύο).
Κυριακή απόγευμα και η ΕΡΤ έκανε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Λογικό και αναμενόμενο. Εκανε 41,6% στο δυναμικό κοινό και 40,9% στο σύνολο.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio