ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Γιατί η Αυγή αρνείται να δημοσιοποιήσει το ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς


Η «Αυγή» και το avgi.gr δεν θα δημοσιεύει στοχευμένες διαρροές, που προσβάλλουν τη μνήμη του θύματος και συσκοτίζουν τους λόγους της δολοφονίας. Αυτό αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.. της εφημερίδας, για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, όπου σημειώνεται:
ις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε πλείστα ενημερωτικά sites πανομοιότυπα ρεπορτάζ για καταγραφές από το ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς. Οι επιλεκτικές αυτές καταγραφές παρουσιάζουν το θύμα ως επιθετικό άτομο, με ασταθή συμπεριφορά.
Το avgi.gr σεβόμενο απολύτως την δικαστική και διωκτική διαδικασία και πάνω από όλα τη μνήμη του θύματος που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος παραδέχτηκε πως προσπάθησε να συγκαλύψει την υπόθεση, αρνείται να δημοσιεύσει ανάλογες διαρροές.
Απορούμε, δε, ποιός είναι ο πραγματικός λόγος αυτών των «ρεπορτάζ».
Το γεγονός πως πολλές ιστοσελίδες αναπαράγουν αυτούσιο το περιεχόμενο, που παράγεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους γνωστούς για τις απόψεις τους σε τηλε-παράθυρα, δημιουργεί την υποχρέωση της Πολιτείας να περιφρουρήσει τη διαδικασία και να παύσει τις άθλιες πρακτικές των διαρροών σε τραστ.
Να σπάσει πια το απόστημα της στοχοποίησης των γυναικών θυμάτων βίας."