ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ποιοι θα είναι διευθυντές σε δύο νέες εφημερίδες που βγαίνουν στα περίπτερα


Το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα η εβδομαδιαία εφημερίδα που ετοιμάζει (όπως αποκάλυψε το powergame.gr) ο ιδιοκτήτης του.. τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχει ξεκινήσει τη σχετική προετοιμασία, επιλέγοντας τη βασική ομάδα των συνεργατών του.
***
Πρώτο λόγο στο εκδοτικό εγχείρημα Παναγιωτάκη, σύμφωνα με το media.gr, θα έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης (δεν αποκλείεται να αναλάβει και τη διεύθυνση της εφημερίδας), ενώ στις σελίδες της υπό έκδοση εφημερίδας θα συναντούν οι αναγνώστες τους περισσότερους συντελεστές του Action24. . 
***
Ηδη, έχει επιλεγεί και το όνομα της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας που σχεδιάζει να εκδώσει ο Παναγιωτάκης. Θα λέγεται «Σάββατο» και από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς και την ημέρα που θα κυκλοφορεί στα περίπτερα.
***
Στην έκδοση εφημερίδας ακούγεται ότι προσανατολίζεται ο Νίκος Κοκλώνης, έχοντας ως διευθυντή τον αρχισυντάκτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, δημοσιογράφο Θέμη Μάλλη. Θυμίζουμε ότι ο Θ. Μάλλης, διευθυντής των ψυχαγωγικών εκπομπών του Open, υπέβαλε πρόσφατα την παραίτησή του απο το κανάλι η οποία και έγινε δεκτή. - πηγή: media .gr