ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Σε βελγικό περιπολικό...


Συνελήφθη στο Βέλγιο ο Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Είχε προηγηθεί άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το ένταλμα σε.. βάρος του είχε εκδοθεί μετά την καταδικαστική απόφαση από τον Εισαγγελέα Εφετών και μετά την άρση της ασυλίας του από την ευρωβουλή κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και στη Europol.
Περίπου στη μία και μισή το μεσημερι, ο Λαγός επιβεβαίωσε ο ίδιος τη σύλληψή του, με ανάρτησή του στο twitter. Με το γνωστό του ύφος, αναφέρει ότι βρισκόταν σε βέλγικο περιπολικό και ότι τον πάνε στη φυλακή:
Μετά την σύλληψη του Λαγού, αναμένεται η έκδοση του στην Ελλάδα προκειμένου να εκτίσει την ποινή που έχει επιβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Αθήνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πάντως η έκδοση του ευρωβουλευτή θα εξαρτηθεί από το αν ο ίδιος θα προβάλλει αντιρρήσεις στο ένταλμα σύλληψής του σύμφωνα με την βελγική νομοθεσία, καθώς συνελήφθη στις Βρυξέλλες.