ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Γιατί η δημοσκόπηση της PULSE ενόχλησε το Μαξίμου – Διαρροές κύκλων για Δένδια και κινήσεις με νόημα από τον ΥΠΕΞ


Η εκτίναξη της δημοτικότητας του Νίκου Δένδια μετά τον καβγά με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις τόσο εντός όσο και εκτός του Μαξίμου. Ο Κυριάκος.. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «άψογη» την στάση του και πως έδρασε κατόπιν εντολών του. Ωστόσο την ίδια στιγμή πρόσωπα από τον εκσυγχρονιστικό χώρο που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό επιχειρούν μέσω διαρροών και παραπολιτικών στις εφημερίδες να μειώσουν την προσπάθεια του.
Η σύγκρουση του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου μπορεί να προκάλεσε εκνευρισμό στην Τουρκία αλλά έφερε αμηχανία και δυσφορία σε ορισμένους από τους ορόφους της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας. Οι συζητήσεις έγιναν εντονότερες μετά την δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ καθώς τα ερείσματα του υπουργού Εξωτερικών σε ψηφοφόρους άλλων πολιτικών χώρων μετά την στάση του στην Άγκυρα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά.
Ο υπουργός Εξωτερικών από την πλευρά του επιχειρεί να εκμεταλλευτεί με συγκεκριμένες κινήσεις το επικοινωνιακό μομέντουμ.
- περισσότερα στο ρεπορτάζ του Σωτήρη Ευσταθίου στο libre