ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

«Ξεκλείδωσε» ο λογαριασμός της Έλενας Ακρίτα στο Facebook – Η πρώτη ανάρτηση


Πέρασε ένας μήνας και το Facebook «ξεκλείδωσε» τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα, τον οποίο και είχε θέσει… υπό περιορισμό. Υπενθυμίζεται ότι το Facebook είχε «κλειδώσει» τον λογαριασμό.. της δημοσιογράφου στις 29 Μαρτίου, με το αιτιολογικό ότι δημοσίευσε «παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς. Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό».
Η δημοσιογράφος  τότε είχε σχολιάσει σε κείμενό της: «Οταν σε βρίζει ενας φασίστας, στο Facebook είναι απλώς Τριτούλα. Όταν απαντάς στον φασίστα, σε φιμώνουν για 30 μέρες. […] Όταν ρατσιστές, ομοφοβικοί και φασίστες με έβριζαν με τους πιο αγοραίους χαρακτηρισμούς, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα», Τώρα επέστρεψε δυναμικά μετά τον αποκλεισμό της με σχόλιο για τη σύλληψη Λαγού στις Βρυξέλλες.
«Είμαι σε βελγικό περιπολικό κι έρχομαι» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, σχόλιο που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους ακόλουθούς της στο Facebook.