ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην ΕΡΤ3


Από την καρδιά της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, οι κατανυκτικές στιγμές του Θείου Πάθους και της Ανάστασης σε απευθείας μετάδοση στην ΕΡΤ3.
Τις Πατριαρχικές και Συνοδικές Ακολουθίες των Αγίων και Αχράντων Παθών της Μεγάλης Πέμπτης, του Ιερού Επιταφίου της Μεγάλης Παρασκευής και της Παννυχίδος του Μεγάλου Σαββάτου, την τελετή της Αναστάσεως και τον Μέγα Εσπερινό «Η Αγάπη» της Κυριακής του Πάσχα θα μεταφέρει η ΕΡΤ3, από τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι σε όλα τα ελληνικά σπίτια, αλλά και στους δέκτες των Απόδημων Ελλήνων μέσω της ERT World. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που εορτάζεται και φέτος η Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα, η ΕΡΤ3 προσφέρει και φέτος δίνει τη δυνατότητα στους πιστούς να ζήσουν την κατάνυξη των ημερών με ασφάλεια από το σπίτι τους. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:
Μεγάλη Πέμπτη 17:30-21:30
Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών
Μεγάλη Παρασκευή 18:00-21:00
Ακολουθία Ιερού Επιταφίου
Μεγάλο Σάββατο 23:20-03:30
Ακολουθία της Παννυχίδος και η τελετή της Αναστάσεως
Κυριακή του Πάσχα 10:00-12:00
Ο Μέγας Εσπερινός του Πάσχα «Η Αγάπη»