ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Στους 35 βαθμούς το θερμόμετρο το Πάσχα


Σημαντική θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Από τη Μεγάλη Πέμπτη οι μέγιστες θερμοκρασίες.. αναμένεται να ξεπεράσουν σε αρκετές περιοχές τους 30 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη να φτάσουν στους 35 βαθμούς.
Με βάση την έως τώρα εικόνα, είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν νέα ρεκόρ υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από τη Μεγάλη Πέμπτη οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται να ξεπεράσουν σε αρκετές περιοχές τους 30 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη να φτάσουν στους 35 βαθμούς.
Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα οι μέγιστες θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσουν τους 33-34 βαθμούς Κελσίου.
Τα πανελλαδικά θερμοκρασιακά ρεκόρ για τον μήνα Απρίλιο, σύμφωνα με μετεωρολογικούς σταθμούς της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είχαν σημειωθεί το 2008 (Ηράκλειο 37,4 βαθμοί και Σούδα Χανίων 37 βαθμοί).