ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Σάλος για τη φωτογραφία του Γώγου χωρίς μάσκα - «Ήμασταν όλοι εμβολιασμένοι» απαντά ο καθηγητής


Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η παρουσία στην Πάτρα, χωρίς να φορά μάσκα, του καθηγητή λοιμωξιολογίας και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της κυβέρνησης για την διαχείριση.. της πανδημίας, Χαράλαμπου Γώγου στον πεζόδρομο της πολυσύχναστης Ρήγα Φεραίου.
Ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, βρέθηκε έξω από κατάστημα καφέ στον πεζόδρομο, με φιλική του παρέα και συζητούσε χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες που τον αναγνώρισαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός.
Ενώ αρκετοί φρόντισαν να “ανεβάσουν” φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκωπτικά σχόλια.
Ο κ. Γώγος μιλώντας στο thebest καταφεύγει σε δικαιολογίες, που μάλλον δεν αρμόζουν στην ιδιότητα του, και απαντά:
“Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με 2 συναδέλφους μου σε ανοιχτό χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι”. Όπως σχολιάζει ο κ. Γώγος, “σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέλφους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου”, ενώ επισημαίνει το γεγονός πως όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, στο σημείο βρίσκονταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του.