ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πόσες μέρες βγαίνουν στα περίπτερα οι εφημερίδες


Μεγάλη Πέμπτη βγαίνουν οι Σαββατιάτικες εφημερίδες και Μεγάλη Παρασκευή οι κυριακάτικες, μία ημέρα πιο πριν από το συνηθισμένο λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς το Σάββατο. Μία ημέρα.. λιγότερη οι εφημερίδες. Οπως γράφει το e-tetradio έρχεται και η ΕΣΗΕΑ και βάζει απεργία την Τρίτη.
Χώρια το γεγονός ότι την Τρίτη, τηλεόραση, ραδιόφωνα και sites θα λειτουργούν κανονικά σπάζοντας την απεργία. Ή μήπως νομίζει η ΕΣΗΕΑ ότι δεν θα συμβεί αυτό; Μόνο οι εφημερίδες θα βγουν χαμένες στο τέλος.

UPD Η ΓΣΕΕ απεργεί την Τρίτη 4 του μήνα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ συντάχθηκε απέναντι στην ηγεσία της ΓΣΕΕ και στο πλευρό των Εργατικών Κέντρων σε όλη σχεδόν τη χώρα για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς την Πέμπτη 6 Μαΐου και όχι την Τρίτη 4 του μήνα, όπως αναφέρεται στην απόφαση μεταφοράς της αργίας του υπ. Εργασίας, με την οποία συντάχθηκε η ΓΣΕΕ. 
Τώρα πότε και ποιες ημέρες θα κυκλοφορήσουν και θα βγουν στα περίπτερα οι εφημερίδες την επόμενη εβδομάδα ουδείς γνωρίζει μετά βεβαιότητας.