ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Οριστικό και επίσημο: Ζούλας και Γαμπρίτσος για την ΕΡΤ...

...και o Δ. Τσιόδρας διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Aνακοινωθηκαν και επίσημα οι τοποθετήσεις των Κωνσταντίνου Ζούλα και Γιώργου Γαμπρίτσου στη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς και του Δημήτρη Τσιόδρα στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε
καταλήξει από την προηγούμενη.. εβδομάδα στην απόφαση να τοποθετήσει τον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου Κ. Ζούλα στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ και τον Γιώργο Γαμπρίτσο στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Μάλιστα υπήρξαν και οι σχετικές διαρροές με αποτέλεσμα όλοι να εμφανίζονται με αναφορές του στιλ «το είχαμε προβλέψει», το «γράψαμε πρώτοι», «επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας» και τα συναφή.Σχετικα με τις επικείμενες τοποθετήσεις Ζούλα και Γαμπρίτσου στην ΕΡΤ σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα αναφέρεται ότι «ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ Α.Ε., η κυβέρνηση ανακοινώνει τους υποψηφίους που θα προτείνει για την ηγεσία του Δ.Σ: Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος».
Επίσης ανακοινώθηκε και η ανάληψη καθηκόντων διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού (θέση που κατείχε ο κ. Ζούλας)  από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τσιόδρα με αναπληρωτές διευθυντές τους δημοσιογράφους Γιώργο Ευθυμίου και Αργύρη Παπαστάθη.

ΥΓ Πάντως το γραφείο Τύπου του κόμματος της ΝΔ φαίνεται να υπολειτουργεί καθώς έχει να βγάλει κάποια ανακοίνωση από τις 31 Ιουλίου