ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Ο Ζούλας πρόεδρος στην ΕΡΤ, ο Τσιόδρας στο Μαξίμου

Το όνομα του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα ακουγόταν για την ΕΡΤ εδώ και αρκετό καιρό - ακόμη και πριν τις εκλογές. Μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη το όνομα του Κ. Ζούλα επανήλθε στο προσκήνιο χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς πόστο θα αναλάβει. Τότε διαψεύστηκε ότι θα πάει στην ΕΡΤ και διέρρευσε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του Μητσοτάκη, αυτή τη φορά στο Μέγαρο Μαξίμου. Μέσα..
στο Σαββατοκύριακο όμως επανήλθαν οι φήμες, που μετατράπηκαν σε «ασφαλείς πληροφορίες», ότι ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, Κ. Ζούλας ανηφορίζει προς το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και μάλιστα προορίζεται για την θέση του προέδρου της ΕΡΤ.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει η κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο γνωστός δημοσιογράφος και σύμβουλος του Πρωθυπουργού αναμένεται εντός του επομένου διαστήματος να αναλάβει το τιμόνι της ΕΡΤ.  (Στην έντυπη έκδοση του Πρώτου Θέματος, που κυκλοφορεί σήμερα, υπάρχει και ρεπορτάζ σχετικά με το ποιοι αναλαμβάνουν εκπομπές στην ΕΡΤ).

 Σε ό,τι αφορά το Μέγαρο Μαξίμου, τη θέση του υπεύθυνου του γραφειου Τύπου , αναμένεται να αναλάβει ο έτερος δημοσιογράφος και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ (δεν εξελέγη), Δημήτρης Τσιόδρας.
Aναπληρωτής του Tσιόδρα θα είναι ο επίσης δημοσιογράφος - πολιτικός συντάκτης της ΕΡΤ Γιώργος Ευθυμίου που είναι στο Μαξίμου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Ο έτερος αναπληρωτής θα είναι ο προερχόμενος από το Βήμα και μετέπειτα Πρώτο Θέμα, οικονομικός συντάκτης Αργύρης Παπαστάθης.
Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ευρύτερο συμβουλευτικό ρόλο και ο δημοσιογράφος - πρώην διευθυντής των Νεων επί Ψυχάρη- Δημήτρης Μητρόπουλος.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Γαμπρίτσο να αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Γαμπρίτσος, έχει διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος και συγκεκριμένα το 2010 επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, όμως η θητεία του ήταν βραχεία καθώς παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ύστερα από έξι μήνες.