ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Η «αριστεία» αντεπιτίθεται

Πάρτι έχει γίνει στο twitter με τον διορισμό-ως διευθυντή-τού Γιάννη Θεοδωράτου στο πολιτικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη, με ένα απλό απολυτήριο λυκείου!
Η επιστροφή στην κανονικότητα που υπερηφανεύεται η κυβέρνηση μάλλον είναι επιστροφή στην «γαλάζια κανονικότητα». Τρανό παράδειγμα, άλλωστε, αποτελεί ο διορισμός ως μετακλητού υπαλλήλου του στενού φίλου..
του Άδωνη Γεωργιάδη, Γιάννη Θεοδωράτου, στο πολιτικό του γραφείο. Διαβάζοντας μάλιστα το σχετικό ΦΕΚ, ο κ. Θεοδωράτος εμφανίζεται ως κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί ούτε να εκνευρίζει κανέναν μας, καθώς – όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαιώνει – «ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει 10 πτυχία».



Με τη ΝΔ θα έχεις απολυτήριο Λυκείου, αλλά θα είναι σαν να έχεις 10 πτυχία, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη που έσπευσε να καλύψει τον φίλο του.





Ξαφνικά το πτυχίο χαρακτηρίζεται "ανούσιο" και ο κολλητός του αντιπροέδρου της ΝΔ, θα παίρνει παχυλό μισθό το μήνα και όλα αυτά με 'ένα από απολυτήριο λυκείου. Την ίδια ωρα, διευκολύνουν τις απολύσεις εργαζομένων. Και είναι μόνο ένας μήνας στην κυβέρνηση η ΝΔ.

- πηγή: koutipandoras