ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Συνωστισμός δημοσιογράφων στην υπηρεσία του Μητσοτάκη

Eκτενές ρεπορτάζ είχε η κυριακάτικη εφημερίδα Documento για τους δημοσιογράφους που συγκροτούν το πολυπληθέστατο, όπως αναφέρει, επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο κείμενο, με τον τίτλο "Τα πουλέν Τεγόπουλου, Ψυχάρη, Αλαφούζου στο Μαξίμου", που υπογράφει η Δάφνη Δημητρίου αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Από τα στοιχεία που έχουμε..
καταφέρει να συλλέξουμε μέχρι στιγμής, δουλειά στην κυβέρνηση, επισήμως και με τη βούλα, έχουν πιάσει: ο Δημήτρης Μητρόπουλος (πρωην διευθυντής στα ΝΕΑ επί Ψυχάρη), ο Γιώργος Ευθυμίου, η Κύρα Κάπη, ο Κώστας Ζούλας, και ο Δημήτρης Τσιόδρας (...)
Κομβική θέση στην ανθρωπογεωγραφία του Μαξίμου έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Βλαστάρης. Ο συνταξιούχος, σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφος διατέλεσε επί σειρά πολλών ετών διευθυντής της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», επί εποχής Χρήστου Τεγόπουλου. Τα τελευταία χρόνια γοητεύτηκε, καταπώς φαίνεται, από τις ηγετικές ικανότητες του Κυρ. Μητσοτάκη και από τότε είναι συνεχώς μαζί του. Οι πληροφορίες τον θέλουν να διορίζεται νέος επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.(...)
 Την ομάδα επικοινωνίας συμπληρώνουν οι Αργ. Παπαστάθης, Χρ. ΖωγράφοςΠρ. Πύρρος , Βασ. Καραμητσόπουλος και ο υπεύθυνος για τα ψηφιακά μέσα του πρωθυπουργού Ερικ Παρκς.
Τέλος, σε διάφορα γραφεία Τύπου των υπουργών λέγεται ότι έχουν προσληφθεί ή οσονούπω θα προσληφθούν η Μαρία Χούκλη (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωστή δημοσιογράφος θα εργαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Ακη Σκέρτσου), ο Γιώργος Σταματόπουλος, η Μαρίνα Μπεκιάρη, ο Αλέξης Διακόπουλος, ο Χάρης Λαζαρόπουλος, ο Χάρης Χατζηχαραλάμπους και η Χριστίνα Ταχιάου.