ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ο πρώην, ο νυν και τα δημόσια νοσοκομεία

«Το ΚΑΤ είναι δημόσιο νοσοκομείο, δεν πληρώνουν νοσηλεία οι ασφαλισμένοι ασθενείς. Αν ο εθελοντής δασοπυροσβέστης είναι ανασφάλιστος, πάλι δεν πληρώνει, καθώς αν δεν το ξέρεις, σου λέω πως από τον Φλεβάρη του 2016 ισχύει ο νόμος για δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφαλίστων που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!! (εκτός αν αυτή η δήλωση είναι πρόβα για κατάργηση του νόμου...). Ο νέος..
κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ που φτιάξαμε καλύπτει με πολύ καλύτερους και πραγματικούς όρους και την αποθεραπεία και αποκατάσταση YΓ Πέστα και στον πρωθυπουργό που συννενοηθήκατε πριν κάνει τη δήλωση!».
Tα παραπάνω έγραψε στο fb ο πρώην αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας και αυτός (μαζί με εκατοντάδες χρήστες των σόσιαλ μίντια) την ανάρτηση του νυν υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια:

Ο Β. Κικίλιας με ανάρτησή του στα social media σχετικά με την κάλυψη από το υπουργείο Υγείας των εξόδων νοσηλείας, αποθεραπείας και αποκατάστασης του εθελοντή πυροσβέστη που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, απάντησε στον Π. Πολάκη:

O Π. Πολάκης ανταπάντησε στον Β. Κικίλια τα ξημερώματα της Παρασκευής (16.8.2019) ξανά μέσω fb: