ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Το καλοκαίρι της μπούρδας

Με Μαραβέγια και Σαββόπουλο σε πολιτικές παρεμβάσεις

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Ξέρεις ότι είναι καλοκαίρι όταν γεμίζουν τα social media με φωτογραφίες από ουζοποσίες. Ξέρεις ότι είναι καλοκαίρι όταν 9 στα 10 αυτοκίνητα κυκλοφορούν με ανεβασμένα τζάμια. Ξέρεις ότι είναι καλοκαίρι όταν βουλευτές της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης αναλαμβάνουν εξαιρετικά σημαντικές πρωτοβουλίες. Ξέρεις ότι είναι καλοκαίρι όταν γράφει πολιτικό τραγούδι ο Κωστής Μαραβέγιας και παρεμβαίνει στα κοινοβουλευτικά δρώμενα ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ω ναι, το καλοκαίρι της μπούρδας είναι εδώ!
Δυο χρόνια είχε ο δόλιος ο Μαραβέγιας να σκάσει μυτούλα και να ανοίξει το στόμα του. Ήτανε.. χαλαρός βλέπετε, λόγω εκπομπής στη δημόσια τηλεόραση του Σαμαρά και του Μπένυ. Είχε επίσης ακούσει τα σχολιανά του για εκείνο το σχόλιο, το αθάνατο σχόλιο περί παγκακίου (έτσι γράφεται;), κοριτσιού και χημικών. Το υπενθυμίζω:
 «Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που 'ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι.»
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newpost ΕΔΩ