ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Αυτονομείται από τον Ψυχάρη;

Αν σου έλεγαν ότι «στο πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου έχει διαμορφωθεί ένα “μαξιλάρι” που επιτρέπει αισιοδοξία για πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% του ΑΕΠ στην τρέχουσα χρονιά. Κάτι που θα αποτρέψει  την εφαρμογή του “κόφτη” δαπανών την άνοιξη του 2017» θα στοιχημάτιζες ότι διαβάζεις απόσπασμα (από το κυβερνητικό ρεπορτάζ) της «ΑΥΓΗΣ»!
Λάθος όμως! Θα το έχανες το στοίχημα! Διότι τα παραπάνω φιλοξενούνται στο «ΒΗΜΑ» και μάλιστα υπογράφονται από τον διευθυντή της εφημερίδας Αντώνη Καρακούση! Όχι δεν μας πείραξε ο καύσωνας… Εμάς τουλάχιστον, για τους άλλους δεν ορκιζόμαστε! Διότι σε άλλο σημείο διαβάζεις: «Κακά τα ψέματα, τα πολιτικά πράγματα στη χώρα έχουν πάρει εν πολλοίς τον δρόμο τους και δεν αναμένεται να αλλάξουν δραματικά στο ορατό μέλλον».
Θα επιμείνουμε όμως αφού το εν λόγω άρθρο, που το υπογράφει ο διευθυντής του κυριακάτικου..
Βήματος, σε άλλο σημείο αναφέρει: «Απομένουν τα διαρθρωτικά μέτρα του φθινοπώρου στην αγορά εργασίας, που αντιμετωπίζονται ως προαπαιτούμενα για τη δεύτερη δόση. Αλλά κι αυτά δεν μοιάζουν ικανά να προκαλέσουν σοβαρό ρήγμα στην κυβέρνηση. Όσο σκληρά κι αν είναι»!
Τα συμπεράσματα – προφανώς, θα τα βγάλετε μόνοι σας… Αλλά αν δεν φταίει η ζέστη που δεν το πιστεύουμε, διότι ο Αντώνης Καρακούσης είναι χρόνια επαγγελματίας και γερή κράση κάτι άλλο τρέχει! Να υποθέσουμε λοιπόν ότι στήνει γέφυρες με το Μαξίμου ερήμην του Σταύρου Ψυχάρη;
 Ή μήπως επιχειρεί να διαχωρίσει – διακριτικά, τη θέση του; Μένει να αποδειχθεί!
 - από το enimerosi24