ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Δεν πάει άλλο! Αρχή με 24ωρη απεργία στου Μπόμπολα

Οι εργαζόμενοι σε  «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις

Σε 24ωρη απεργία στον όμιλο “ΠΗΓΑΣΟΣ” προχωρούν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α  και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. καταγγέλλοντας την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, καθώς και την καταπάτηση κάθε συμφωνίας και δέσμευσης των υπευθύνων της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ Α.Ε.».
 Οι τρεις Ενώσεις αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 4 μ.μ. της Πέμπτης, 23 Ιουνίου 2016 έως τις 4 μ.μ. της Παρασκευής, 24 Ιουνίου 2016 για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» και στις ιστοσελίδες “ethnos.gr”, “imerisia.gr” και “sentragoal.gr”, ιδιοκτησίας της.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους και την τήρηση όλων των δεσμεύσεων της εργοδοσίας, προκειμένου να..
αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και να ομαλοποιηθεί η καταβολή της μισθοδοσίας τους.
Η 24ωρη αυτή απεργία αποτελεί την τελευταία προειδοποίηση των εργαζομένων, οι οποίοι στην περίπτωση που η εργοδοσία αρνηθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντί τους θα κλιμακώσουν άμεσα τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί τύπου έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα υπομονή και κατανόηση, περιμένοντας μια ουσιαστική και καθαρή δέσμευση της εργοδοσίας.
Δεν πάει άλλο!