ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Πέντε χρόνια Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία

Πέντε χρόνια γόνιμης δραστηριότητας συμπλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) Επικοινωνία και νέα Δημοσιογραφία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό Πρόγράμμα Σπουδών, που κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα στην Ν.Α Μεσόγειο στον τομέα της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας.
Οι επιδόσεις και οι προοπτικές του ΜΠΣ της τελευταίας διετίας παρουσιάζονται στον Απολογισμό Δραστηριοτήτων 2013-2015 που μόλις κυκλοφόρησε και στον οποίο αναπτύσσονται διεξοδικά η Φιλοσοφία, η Στρατηγική, η Δομή και η εξέλιξή του, η διασφάλιση ποιότητας, η πολύπλευρη ερευνητική δραστηριότητα, οι Διεθνείς Συνεργασίες και οι καινοτόμες.. δράσεις του στον ραγδαία εξελισσόμενο χώρο του.
Όπως δήλωσε η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Σοφία Ιορδανίδου, φιλοδοξία του ΜΠΣ είναι να καταστήσει την Κύπρο πόλο προσέλκυσης επίλεκτων Σπουδαστών από την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, στους οποίους μπορεί να εξασφαλίσει έναν αξιόπιστο, διεθνούς κύρους ακαδημαϊκό τίτλο, ως πρόσθετο εφόδιο και μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους εξέλιξη.
Ο Απολογισμός δραστηριοτήτων 2013-2015 που μόλις κυκλοφόρησε, διατίθεται από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι προσβάσιμος στη Διεύθυνση
 http://kypseli.ouc.ac.cy/handle/11128/2350