ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Ανησυχία των εργαζομένων στον ΣΚΑΪ για το άδειο ταμείο

Προβληματισμός επικρατεί στους εργαζόμενους στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου όσο πλησιάζει η ημέρα για την υποβολή της αίτησης απόκτησης τηλεοπτικής άδειας - ειδικά σε όσους γνωρίζουν τα οικονομικά και τα τραπεζικά ζητήματα του σταθμού.
Αν και οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά της ιδιοκτησίας είναι πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα, τόσο στο Φάληρο όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει έντονη συζήτηση σχετικά με το αν το κανάλι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές για να εξασφαλίσει μία από τις τέσσερις ή πέντε νέες άδειες. «Υπάρχουν οικονομικά θέματα στα οποία ο σταθμός εμφανίζεται σαν “αδειανό πουκάμισο”», λέει.. στα "Παραπολιτικά" πρόσωπο που ανήκει στο κυβερνών κόμμα και το οποίο έχει εξαιρετική πληροφόρηση για την οικονομική κατάσταση των τηλεοπτικών σταθμών.
«Με τα οικονομικά στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δεν φαίνεται να υπάρχει οικονομική επάρκεια, ωστόσο μένει να πληροφορηθούμε τι ακριβώς θα περιέχει ο φάκελος που θα κατατεθεί», προσθέτει. Μάλιστα θέτει ζήτημα αντιμετώπισης και του θέματος του τραπεζικού δανεισμού του σταθμού.
- πηγή: parapolitika