ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

To Διασωματειακό για την 48ωρη απεργία

Ο νόμος λαιμητόμος βάζει ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία - 48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ Παρασκευή και Σάββατο

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, μετά την αιφνιδιαστική εισαγωγή προς ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει το σύνολο του ελληνικού λαού, ενοποιεί βίαια το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καταργεί το αγγελιόσημο και θέτει τον κόσμο του Τύπου υπό ομηρία, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τη συμμετοχή στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και η.. ΠΟΕΣΥ από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 6 Μαΐου 2016 έως τις 6 π.μ. της Κυριακής, 8 Μαΐου 2016 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ, στη ΓΓΕΕ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στα Γραφεία Τύπου.
Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό και το νέο φορολογικό, που εξαθλιώνει όχι μόνο τους εργαζόμενους στην ενημέρωση αλλά και το σύνολο του ελληνικού λαού.  
Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο-καρμανιόλα εξανεμίζει τα ασφαλιστικά και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, ενώ αφήνει στο έλεος των μνημονίων τους ανέργους.
Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να περιφρουρήσουν την απεργία, να διασφαλίσουν την επιτυχία της και να πάρουν μέρος στις αγωνιστικές και απεργιακές συγκεντρώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα.
Δηλώνουμε ότι όποια κι αν είναι η κατάληξη της ψηφοφορίας στη Βουλή, οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου δεν θα πάψουν να αγωνίζονται για τη δικαίωση των αιτημάτων τους, την αξιοπρέπειά τους και την ελευθεροτυπία.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ