ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Συμφωνίες σε τιμή ευκαιρίας

Η κυβέρνηση, με την χθεσινή τροπολογία, αποφάσισε να βάλει στη… θέση τους, τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Με δόσεις θα μπορούν πλέον να εξοφλήσουν το λογαριασμό για τις άδειες, που θα πάρουν, οι υποψήφιοι καναλάρχες.
Και τα αφεντικά ανταποκρίθηκαν αμέσως:
  • Κυκλοφόρησαν με ημερομηνία Κυριακής προτυπωμένες εφημερίδες,  ως δήθεν κυριακάτικα φύλλα. Μόνο που είναι μπαγιάτικα.
  • Έδωσαν βήμα στον Κεδίκογλου που προαναγγέλλει νέο «μαύρο» στην ΕΡΤ. Και οι δικοί του δεν ξέρουν πώς να τον μαζέψουν.
  • Έβγαλαν μπροστά τους κουμπάρους και άλλες εργοδοτικές συνιστώσες ως  νέα... Αρχή, που δήθεν θα σώσει τον κλάδο. Δυστυχώς  για αυτούς όμως, έχουν ονοματεπώνυμο. Άνεργοι και απλήρωτοι τους ξέρουν καλύτερα, επειδή αυτοί τους πέταξαν στο δρόμο.
Η ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει τον αγώνα που συνεχίζουν να δίνουν οι άνεργοι, απλήρωτοι, όσοι έχουν ακόμα εργασία και συνταξιούχοι μαζί.
Η χθεσινή κινητοποίηση μας στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις της Ίριδας, μαζί με τους τεχνικούς απέτρεψε την διανομή των εφημερίδων την Παρασκευή και έστειλε ενωτικό μήνυμα αποφασιστικότητας.
Η αυριανή συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και η διαδήλωση των εργαζομένων σε όλα τα ΜΜΕ μπροστά στη Βουλή είναι η επόμενη απάντηση σε καταστροφικές πολιτικές και εργοδοτικά κέντρα.
Είναι γελασμένοι όποιοι θεωρούν ότι θα μείνουμε υπάκουοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ