ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Tι τρέχει με τον Πιτσιρίκο;

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να σταματήσω. Γράφω 11 χρόνια στο μπλογκ και κουράστηκα. Αν η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν διαφορετική, θα συνέχιζα.»
Με τα παραπάνω λόγια ο Πιτσιρίκος, ο πιο γνωστός έλληνας blogger, σε ανάρτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το χώρο του διαδικτύου.
Πολλοί ήταν αυτοί που το θεώρησαν ως μια ακόμη από τις γνωστές τρολιές του Πιτσιρίκου (και δεν αποκλείεται να είναι). Βέβαια ο ίδιος εξηγεί έτι περαιτέρω τους λόγους της αποχώρησής του:
«Δεν βλέπω πια το νόημα να γράφω τα ίδια και τα ίδια πράγματα, και οι Έλληνες να μην αντιδρούν.
Άλλωστε, δεν ζω πια στην Ελλάδα και μπορώ να πω πως -κάθε μέρα που περνάει- τα θέματα..  της Ελλάδας με αγγίζουν όλο και λιγότερο. Είναι σαν να μην συμβαίνει..
τίποτα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον, έτσι το βλέπω εγώ από εδώ.
Κάνω μαθήματα γαλλικών σε παιδιά και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Επίσης, είναι ξεκούραστο και ευχάριστο.
Σκέψη για μόνιμη επιστροφή στην Ελλάδα δεν υπάρχει.
Αν οι Έλληνες αποφασίσουν να ενωθούν για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας, θα επιστρέψω.
Καλή συνέχεια
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα
Την αγάπη μου
π.»

Το προβλημα είναι πως ο Πιτσιρίκος έχει δίκιο. Πολλοι ειναι αυτοί στον χώρο των bloggers που κουράστηκαν, απογοητευτηκαν κι αισθάνονται πως πλεον δεν έχουν να πουν τίποτε, όπως άλλωστε δεν ειχε να πει τίποτε κι ο Πιτσιρίκος...

ΥΓ Eλληνες, ενωθείτε! Κάντε το, αν μη τι άλλο για να επιστρέψει ο Πιτσιρίκος!