ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ποιούς (δεν) στηρίζει ο ΔΟΛ στην εκλογή προέδρου της ΝΔ

Tζιτζικώστας, Ραβανός, Μητσοτάκης
Ενώ αρχικά ο ΔΟΛ έδειχνε να μην ασχολείται ιδιαίτερα με την εκλογή προέδρου στη ΝΔ και κρατούσε ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους, μετά το φιάσκο της αναβολής της εκλογής άλλαξε άρδην πλεύση.
Από την επόμενη μέρα του φιάσκου οι εκλογές στη ΝΔ έγιναν κεντρικό θέμα στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση των ΝΕΩΝ και του Βήματος. Τα ΝΕΑ σε καθημερινή βάση αφιερώνουν το πρωτοσέλιδο τους στις εκλογές της ΝΔ ασκώντας έντονη κριτική στον Κώστα Καραμανλή για τις αποφάσεις και τις κινήσεις του. Ετσι κατέστη σαφές ότι ο ΔΟΛ είναι απέναντι στην υποψηφιότητα Μειμαράκη και φυσικά για άλλους λόγους απέναντι και σε εκείνη του Αδωνι Γεωργιάδη.
 Έμεναν έτσι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι ρεπόρτερ που καλύπτουν τη ΝΔ στον ΔΟΛ και ειδικά ο Αρης Ραβανός που έχει ίσως και το.. καλύτερο ρεπορτάζ στη γαλάζια δημοσιογραφική πιάτσα ασκούν αυστηρή κριτική όσον αφορά τη γενική κατάσταση στο κόμμα, αλλά παράλληλα φρόντισαν σε όλο αυτό το διάστημα να κρατήσουν ουδετερότητα όσον αφορά την προβολή και τα σχόλια απέναντι στους υποψηφίους προέδρους.
Χωρίς να υπάρχει κάτι πολύ «κραχτό», διαφαίνεται ωστόσο μια αίσθηση στα γραφόμενα των εντύπων και των sites του συγκροτήματος ότι στη Μιχαλακοπούλου κλείνουν το μάτι στην πλευρά Τζιτζικώστα. Υπάρχει όμως και αξιοσημείωτη προβολή στην υποψηφιότητα Μητσοτάκη. 
-διαβάστε περισσότερα στο enimerosi24 EΔΩ