ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Θρίλερ με την παραίτηση Πελέκη στον ΑΝΤ1

- Αποχώρησαν κι άλλα δύο στελέχη
- Ερευνα από Κυριακού για «μεταφορά» αρχειακού υλικού στο κανάλι «Ε»

Παραιτήθηκε κι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 Βασίλης Πελέκης. Κάποιοι είπαν πως ο Πελέκης παραιτήθηκε καθώς δεν είχε πλέον λόγο ύπαρξης σε ένα κανάλι του οποίου το ειδησεογραφικό τμημα έχει αποδεκατιστεί μετά τις μαζικές απολύσεις των τελευταίων μηνών.
Οπως διέρρευσε η παραίτηση Πελέκη έγινε δεκτή και σύμφωνα με το enimerosi24 συνδέεται με την μεταφορά αρχειακού υλικού από τον ΑΝΤ1 στο κανάλι «Ε» χωρίς την άδεια της διοίκησης και της ιδιοκτησίας του σταθμού.
Μάλιστα μαζί με τον Πελέκη, έχουν υποβάλει εδώ και λίγες εβδομάδες τις παραιτήσεις τους, που έγιναν δεκτές, ο υπεύθυνος παραγωγής Κώστας Θωμάκος, καθώς και ο υπεύθυνος στο desk..
των ειδήσεων Νίκος Μερτζάνης. Σύμφωνα με το enimerosi24 και τα τρία στελέχη του ΑΝΤ1 ανέλαβαν την ευθύνη, χωρίς να είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για το περιστατικό.
O Θοδωρής Κυριακού έχει διατάξει εσωτερική έρευνα, προκειμένου να βρεθεί ο υπεύθυνος της παράνομης μεταφοράς του αρχειακού υλικού στο ανταγωνιστικό κανάλι όπου κατέφυγαν αρκετοί από τους απολυθέντες του ΑΝΤ1.

YΓ1 Ο παραιτηθείς διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν είχε και τις καλυτερες των σχέσεων με τους εργαζόμενους καθώς το όνομά του συνδέθηκε με τις μαζικές εκκαθαρίσεις στο κανάλι.     Xρέη διευθυντή ειδήσεων στον ΑΝΤ1 θα ασκεί – μέχρι νεωτέρας, ο διευθυντής σύνταξης, Φίλιππος Φιλιππακόπουλος.

YΓ2 Την είδηση της παραίτησης Πελέκη μετέδωσε πρώτο το μπλογκ nonews-news