ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Δάσκαλοι...

Tους παλαίμαχους και μεγάλους "δασκάλους" της δημοσιογραφίας, Χρήστο Πασαλάρη και Γιάννη Διακογιάννη, τιμησε ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος, σε τελετή που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον Χρήστο Πασαλάρη επισήμανε την «μεγάλη και συνεπή προσφορά» του στη δημοσιογραφία, προσθέτοντας ότι ο δημοσιογραφος υπηρέτησε αυτές τις αρχές και αξίες «εμπράκτως διά της συμμετοχής στην Εθνική Αντίσταση».
Ο Χρήστος Πασαλάρης παραλαμβάνοντας τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι είναι «ο πρώτος Αρχηγός..
Κράτους που τιμά την ελληνική δημοσιογραφία, στο πρόσωπο δύο παλαίμαχων δημοσιογράφων».
Ο Πρ. Παυλόπουλος τιμώντας τον Γιάννη Διακογιάννη τόνισε ότι η προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία «εμπνέεται πάντοτε από το ολυμπιακό πνεύμα και όχι μόνον, αλλά από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα γενικώς, μέσα από τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι».
«Ομολογώ ότι δεν το περίμενα, κύριε Πρόεδρε. Έλεγα ότι μετά το τελευταίο βραβείο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων – και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε – έχω αποσυρθεί. Ενθουσιάσθηκα. Δεν το περίμενα, αλλά ενθουσιάσθηκα. Ενθουσιάσθηκα γιατί έρχεται από τον εκπρόσωπο της Δημοκρατίας» είπε συγκινημένος ο Διακογιάννης...