ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Φεύγει κι ο Τσιόδρας από το Ποτάμι - Πάει(;) στον ΣΚΑΪ

Γιατί ο Θεοδωράκης «καίει» τους εκπροσώπους Τύπου του κόμματός του... 

Η είδηση δεν είναι ότι ο Δημήτρης Τσιόδρας αποχωρεί – σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, από το Ποτάμι… Ούτε ότι το Ποτάμι θα πρέπει να βρει νέο εκπρόσωπο Τύπου,… Η είδηση είναι ότι ο Δημήτρης Τσιόδρας – ως δημοσιογράφος πια και όχι ως κομματικό στέλεχος – επιστρέφει στον ΣΚΑΙ, σε ρόλο μεροκαματιάρη σχολιαστή!
Αγνοώντας (για λόγους οικονομίας) την εύλογη απορία πολλών, «πώς γίνεται και ορισμένοι δημοσιογράφοι με εξαιρετική ευκολία μετακινούνται από τη δημοσιογραφία στην πολιτική και το αντίθετο»… Θα σταθούμε στο ν «κίνδυνο» που απειλεί το κανάλι του Φαλήρου… Αφού η επιστροφή Τσιόδρα – στο βαθμό που επιβεβαιωθεί, συνδυαστικά με την παρουσία του Παντελή Καψή θα δώσει το δικαίωμα σε πολλούς να..
μιλάνε πια για θύλακα της κυβέρνησης Παπαδήμου… Δεδομένου ότι και οι δύο δημοσιογράφοι ήταν από τα επίλεκτα στελέχη της!
-από το enimerosi24.gr

Από τις 26 Φεβρουαρίου 2014 που ιδρύθηκε το Ποτάμι εχουν περάσει ουκ ολίγοι εκπρόσωποι Τύπου  Πρώτη ανέλαβε η Γεωργία Λινάρδου (ήταν στην πρώτη συνέντευξη  Tύπου). Εν συνεχεία αυτή εξαφανίστηκε και ανέλαβε ο Κ. Αργυρός, που και αυτός δεν μακροημέρευσε. Τον Αύγουστο του 2014 ανακοινώθηκε ότι εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει η Μαρία Καρχιλάκη, αλλά ούτε και αυτή έμεινε πολύ. Το περασμένο φθινόπωρο ανέλαβε η Οντίν Λιναρδάτου, η οποία συν τοις άλλοις είχε αναλάβει και χρέη... διερμηνέως του Θεοδωράκη με τους ξένους. Εν συνεχεία ανέλαβε ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος είναι υπ΄ατμόν, ενώ κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίουμας προέκυψε η Αθηνά Δρέττα με την ιδιότητα της εκπροσώπου Τύπου όχι του κόμματος αλλά του προεκλογικού αγώνα.