ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

« Οι άθλιοι ινστρούχτορες και μικροϊδιοκτήτες του ΑΠΕ»

Σκληρή γλώσσα από Λαφαζάνη κατά Ψύλου και Παππά
 
Την διοίκηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ (Μ. Ψύλος) και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππα κατηγορεί η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, για την απόκρυψη της είδησης που αφορούσε συνάντηση του προέδρου της ΛΑΕ με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αθήνα. Ο Λαφαζάνης χαρακτηρίζει τους διοικούντες «άθλιους ινστρούχτορες και μικροϊδιοκτήτες» του Πρακτορείου και το ΑΠΕ «υποκατάστημα του Μέγαρου Μαξίμου» και προειδοποιεί με δυναμικές κινητοποιήσεις και μαζικές διαμαρτυρίες, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κάποτε στην κυβέρνηση και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το Πρακτορείο φεουδαρχική ιδιοκτησία τους και ότι όσο συνεχίζουν.. αυτήν την ολοκληρωτική τακτική τόσο θα έχουν πιο γρήγορο και πιο κακό, κάκιστο, τέλος».
Η ΛΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Η διεύθυνση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παππά, κλιμακώνει ένα βαθύτατα ολοκληρωτικό κατήφορο άλλων σκοτεινών εποχών, που έχει ως κύριο στόχο τη φίμωση της ''Λαϊκής Ενότητας'' και την ολοκληρωτική κυβερνητική προπαγάνδα.
Έφτασαν σε τέτοιο κατάντημα, ώστε οι άθλιοι ινστρούχτορες και μικροϊδιοκτήτες του Πρακτορείου να μη θεωρούν είδηση ούτε καν τη συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αθήνα και τις δηλώσεις του πρώτου, την ώρα που οι ειδήσεις τους και η ιστοσελίδα τους έχουν μετατραπεί σε ειδήσεις για ένα και μόνο πρόσωπο: τον Τσίπρα, του οποίου κάθε πρόταση από την ομιλία του καταχωρείται από το δουλοπρεπές ΑΜΠΕ ως ξεχωριστή είδηση!
Κάποιοι, κάποτε στην κυβέρνηση και το Αθηναϊκό Πρακτορείο πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το Πρακτορείο φεουδαρχική ιδιοκτησία τους και ότι όσο συνεχίζουν αυτήν την ολοκληρωτική τακτική τόσο θα έχουν πιο γρήγορο και πιο κακό, κάκιστο, τέλος.
Η ΛΑ.Ε δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στην τακτική σφαγείου που ακολουθείται σε βάρος της και σε βάρος της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, από το λεγόμενο Αθηναϊκό Πρακτορείο και στην πραγματικότητα υποκατάστημα του Μέγαρου Μαξίμου.
Θα αντιδράσουμε και γρήγορα με όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα που διαθέτουμε και κυρίως με δυναμικές κινητοποιήσεις και μαζικές διαμαρτυρίες."