ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Καψόνι» του Ψυχάρη στον εκπρόσωπο λίγο πριν την αποχώρησή του...

Διαμαρτύρεται για την παρεμπόδιση της πρόσβασης του στον εργασιακό χώρο, ο εκπροσώπος των συντακτών του Βήματος, Τάσος Αναστασιάδης που αποχωρεί με εθελουσία από το συγκρότημα Λαμπράκη.
Ο Αναστασιάδης καταγγέλλει την απενεργοποίηση της κάρτας εισόδου του στο κτίριο του ΔΟΛ (έχουν και τέτοια στη Μιχαλακοπούλου) καθώς και το μπλοκάρισμα του προσωπικού του mail. Φαίνεται πως ο Σταύρος Ψυχάρης βιάζεται να τον ξεφορτωθεί...
Ο Αναστασιάδης στην επιστολή του προς τον εκδότη αναφέρει:
«Κύριε.Πρόεδρε,
 Παρακαλώ να δώσετε εντολή στις υπηρεσίες σας να επανενεργοποιήσουν αμέσως την κάρτα εισόδου στο κτίριο που μου μπλόκαραν -καθώς και το προσωπικό μου e-mail.
Δεν είναι δυνατόν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων να μην μπορεί να εισέρχεται δικαιωματικά στο..
χώρο εργασίας. Γιατί, βεβαίως, δεν είναι νοητό να χρειάζεται ειδική άδεια ή να προϋποθέτει υποχρέωση προειδοποίησης από τον φύλακα της εισόδου -λες και πρόκειται για το ΣΔΟΕ, το ΣΕΠΕ ή δεν ξέρω ποιόν τρομοκράτη! Ούτε και είναι αποδεκτή η θεωρία της διεύθυνσης του Βήματος ότι “δε βαριέσαι”, θα “δώσω εντολή να μπαίνεις με face control”.
Δυστυχώς, υποχρεώνομαι να τα επισημάνω και γραπτώς, γιατί -παρόλο που συμφωνήσατε με όλα αυτά προφορικώς- ωστόσο κοντεύει εβδομάδα και οι υπηρεσίες σας δεν έχουν ακόμα συμμορφωθεί.
Κατά δεύτερον, δυστυχώς επίσης, διαπίστωσα ότι η αδυναμία πρόσβασης στο προσωπικό μου email (το anastassiadis@dolnet.gr ) δεν οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα όπως νόμιζα, αλλά σε πολιτικές αποφάσεις των υπηρεσιών σας. Σας το επισημαίνω, για να δώσετε επίσης εντολή να επανενεργοποιηθεί και αυτό αμέσως (από μια άποψη, άλλωστε, είναι και πιο σοβαρό το ξαφνικό και απροειδοποίητο μπλοκάρισμα της προσωπικής μου αλληλογραφίας).
Εννοείται ότι, όπως δεσμεύτηκα και προφορικά, η ηλεκτρονική κάρτα εισόδου μου στο κτίριο θα σας παραδοθεί μόλις λήξει η θητεία μου στη θέση του εκπροσώπου του Βήματος (το οποίο δεν αργεί -όπως ξέρετε!).
Μετά τιμής
Τάσος Αναστασιάδης
Εκπρόσωπος εργαζομένων Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ»