ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Εγκαίνια του νέου χώρου του Άρδην – συναυλία ενίσχυσης

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου πολιτικού/πολιτιστικού χώρου του ΑΡΔΗΝ. Θεωρούμε ότι αποτελούν –μέσα στον ζόφο των ημερών– μια απόπειρα για μια αισιόδοξη και δημιουργική πρόταση που θέλει να συνδυάσει την πολιτική την πολιτισμική και την πνευματική διάσταση και ταυτόχρονα να είναι μια ευκαιρία να συνευρεθούμε και να διασκεδάσουμε.
Έτσι, σκεφτήκαμε να αφιερώσουμε όλη την ημέρα σε ένα σύνολο από δραστηριότητες που θ’ αρχίσουν από τις 11:00 το πρωί με έκθεση αφισών ντοκουμέντων, εντύπων, προβολή βίντεο, και έκθεση-παζάρι βιβλίων με μειωμένες τιμές μέχρι το απόγευμα στις 19:00. Αυτή η έκθεση θα αποτελεί την αποτύπωση της πορείας 40 χρόνων, που αρχίζει από τα χρόνια της δικτατορίας και την αντίσταση σε αυτή και φτάνει μέχρι σήμερα.
Στις 20:00 θ’ αρχίσει συναυλία με τρεις γνωστούς καλλιτέχνες, την Αφροδίτη Μάνου, τον.. Γιώργο Ανδρέου και τον Χρήστο Τσιαμούλη, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς, και την οποία οργανώνει ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος.
Τέλος, στις 22:00 θ’ αρχίσει στο χώρο το πάρτυ/γλέντι των εγκαινίων μέχρι πρωίας.
Για το σύνολο αυτών των εκδηλώσεων προβλέπουμε ένα συμβολικό εισιτήριο των 10 ευρώ (20 ευρώ για οικονομική ενίσχυση και 5 ευρώ για φοιτητές και ανέργους).
Kίνηση Πολιτών Αρδην