ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο Χατζηνικολάου θέλει το Κανάλι της Βουλής, ο Τριανταφυλλόπουλος τον 902 και ο Ιβάν την ΕΡΤ3!

** ΕΝΤΟΝΗ κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα από επιχειρηματίες και δημοσιογράφους  που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την εξαγορά τηλεοπτικών σταθμών και συχνοτήτων. Μετά την «αποτυχημένη» απόπειρα του Νίκου Χατζηνικολάου -και τη σχετική διάψευση από τον ίδιο- να περιέλθει στα χέρια του το κανάλι του Περισσού, ήρθε και η πληροφορία για σχετικές κινήσεις από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

** Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ είχε ραντεβού με την Αλέκα Παπαρήγα όπου  -σύμφωνα με όσα διέρρευσαν-  εκδήλωσε το ενδιαφέρον του όχι μόνο για το κανάλι του ΚΚΕ αλλά και για τον 902 fm (τώρα που θα τα βρει τα λεφτά, ξέρει αυτός). Οι διαρροές για τις κινήσεις Τριανταφυλλόπουλου γίνονται σε μια περίοδο που τα πράγματα με το πρώην ΒiΒ -που μετονομάστηκε σε ZOOM και θα μετεξελιχθεί σε zougla TV-  δεν πάνε καλά και η όλη ιστορία έχει..
κολλήσει...

** O ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ πάντως στο τηλεοπτικό κοινό, Ν. Χατζηνικολάου επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην τηλεόραση -με δικό του όμως κανάλι- και συνεχιζει τις επαφές για απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας και μάλιστα πανελλαδικής εμβέλειας. Στις τελευταίες κινήσεις του εκδότη της Real News εντάσσεται και η συνάντηση που είχε το τελευταίο διάστημα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά την οποία εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση-εξαγορά του καναλιού της Βουλής!!!

** ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στη συνάντηση του Ν. Χατζηνικολάου με τον Α. Σαμαρά για το Κανάλι της Βουλής, παρίστατατο και «μικρομεσαίος» εκδότης ως εκπρόσωπος γνωστού εφοπλιστή που ήδη δραστηριοποιείται στα μίντια και είχε ενδιαφερθεί (πάλι μαζί με τον Χατζηνικολάου) για την τηλεόραση του Περισσού... Από τις πληροφορίες έγινε γνωστό ότι αν και ο Σαμαράς θα ήθελε να δώσει τη συχνότητα στον Χατζηνικολάου, αυτό είναι πολύ δύσκολο καθώς θα συναντούσε αντιδράσεις όχι μόνο από τους άλλους καναλάρχες αλλά και από το ίδιο του το κόμμα και τους συνεταίρους του στην κυβέρνηση.

** ΤΩΡΑ όσον αφορά το θέμα λειτουργίας του Καναλιού της Βουλής έχουν παρθεί ήδη οι αποφάσεις και  το πιθανότερο είναι ότι θα κλείσει... Πάνω σε αυτό βέβαια πόνταρε ο Χατζηνικολάου με τους νέους συνεργάτες του και προχώρησε στην πρόταση εξαγοράς της συχνότητας: «Μην το κλείσεις, πούλα το και έτσι θα υπάρξει και σχετικό κέρδος για το δημόσιο...».

** ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ τώρα έρχονται κι άλλα ενδιαφέροντα περί την τηλεόραση νέα: ο Ρωσοπόντιος Ιβάν Σαββίδης μετά την απόκτηση του ΠΑΟΚ, όπως κάθε επιχειρηματίας που σέβεται(;) τον εαυτό του θέλει να δημιουργήσει μιντακό όμιλο στην (βόρειο) Ελλάδα. Μάλιστα όπως γράφουν τα Παραπολιτικά ο Σαββίδης εχει βολιδοσκοπήσει τον φίλο του Σίμο Κεδίκογλου (γνωρίζονται από την εποχή που ο εκπρόσωπος σπούδαζε στην Ρωσία) για την εξαγορά της τηλοπτικής συχνότητας της ΕΡΤ3! Στα σχέδια του ρωσοπόντιου επιχειρηματία είναι και η κατάθεση πρότασης στον όμιλο Κυριακού για εξαγορά του «Μακεδονια ΤV»

** ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΥΪΖΑΚΙ: Ποιός είπε ότι «στην εποχή της κρίσης υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να ξέρεις πως να κινηθείς και βέβαια να υπάρχει καποιος με το ανάλογο "παστό"»;