ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Εφυγε» ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης σε ηλικία 46 ετών

«Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών  ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης, έπειτα από 17 ημέρες νοσηλείας στο «Γ. Γεννηματάς». Στις 14 Ιανουαρίου είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί είχαν διαγνώσει εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ακολούθησαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αμέσως μετά παρουσιάστηκε ισχαιμικό επεισόδιο. Στη συνέχεια, υπέστη τοξικό εγκεφαλικό οίδημα. Το μεσημέρι της Πέμπτης έχασε τη μάχη στην εντατική του νοσοκομείου.
Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1967 στα Σέρβια της Κοζάνης. Εργάστηκε στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ και Mega, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ενώ το 2011 ίδρυσε τον ιστότοπο pheme.gr, ο οποίος ήταν η μοναδική του επαγγελματική απασχόληση.
Ο ιστότοπος pheme.gr είχε δεχθεί «κακόβουλες επιθέσεις» με αποτέλεσμα να πέσει δύο φορές ο server, γεγονός που όπως είπαν οι κοντινοί του άνθρωποι τον στενοχώρησε πάρα πολύ και..ίσως να ήταν η αιτία των μετέπειτα προβλημάτων υγείας που παρουσίασε. Το απόγευμα της Πέμπτης το pheme.gr είχε πάρα πολλές «επισκέψεις» που σε κάποια διαστήματα ήταν αδύνατον να συνδεθείς μαζί του...

Ο Κώστας Χατζίδης ήταν παντρεμένος με τη Μίνα Πέππα με την οποία απέκτησαν πριν από τέσσερα χρόνια έναν γιο.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στους Αμπελόκηπους, και η σορός του θα μεταφερθεί, κατόπιν επιθυμίας του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Σέρβια Κοζάνης.
Ο Κώστας Χατζίδης ήταν δωρητής οργάνων.
- διαβάστε εδώ