ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Μετωπική σύγκρουση Χατζηνικολάου - Πρετεντέρη



Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης έγινε αφορμή να διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Γιάννη Πρετεντέρη.
Αφορμή για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους ήταν το χθεσινό άρθρο του Πρετεντέρη στα "Νέα" με το οποίο υπερασπιζόμενος την πολιτική του πρώην πρωθυπουργού επιτέθηκε σε όσους επιχειρούν να αποδομήσουν το έργο του Κώστα Σημίτη.
Στο κείμενό του ο αρθρογράφος των Νέων τόνιζε πως "το µεγάλο του πλεονέκτηµα - του Σημίτη - ήταν πάντα οι εχθροί του, αρκεί να δεις ποιοι του επιτίθενται ακόµη και τώρα, από διάφορους αληταράδες των Εξαρχείων έως έναν υπόκοσµο της δηµοσιογραφίας, για να αντιληφθείς ότι πρέπει να έχει κάνει καλά πράγµατα και µάλλον στη σωστή κατεύθυνση για τον τόπο".
Η φράση "υπόκοσμος της δημοσιογραφίας" ήταν αυτό που εξόργισε τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιάς και ο εκδότης της "Real" ήταν αυτός που....μέσα από την εφημερίδα του αποκάλυψε την υπόθεση με τα swaps 2000-2001 και κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό. Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου δέν άργησε να έρθει. Σήμερα το πρωί από την συχνότητα του Real FM εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γιάννη Πρετεντέρη.
οιοι σοβαροί δημοσιογράφοι κύριε Πρετεντέρη καλύπτουν τον πολιτικό υπόκοσμο κατηγορώντας δημοσιογράφους που κριτικάρουν τον πρώην πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του για όλα όσα διέπραξε εκείνη την περίοδο;", ρωτούσε ο Χατζηνικολάου και έριχνε τις μπηχτές του για τον περιβόητο πρωινό καφέ που συμμετείχε και ο Πρετεντέρης εκείνη την περίοδο στο Μαξίμου.
Εν αναμονή της απάντησης Πρετεντέρη είτε στο αυριανό του άρθρο στα Νέα, είτε απόψε από τα παράθυρα του Mega.



-
από το newpost.gr