ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πήρε και τα κλειδιά ο Σαραντόπουλος...


Την Τετάρτη τα σπουδαία για τους εργαζόμενους της «Απογευματινής», γράφει ο Χρ. Ξανθάκης στα Μέσα & media της «Κ.Ε.», καθώς θα συζητηθεί στο δικαστήριο η αίτηση πτώχευσης που έχει υποβάλει η ιδιοκτησία του φύλλου. Την περασμένη Δευτέρα συζητήθηκαν τα (εξ αναβολής από τον Οκτώβριο) ασφαλιστικά μέτρα για συντηρητική κατάσχεση εις χείρας τρίτων και την περασμένη Παρασκευή τα ασφαλιστικά μέτρα για προσωρινή επιδίκαση μισθών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Αναμένονται αποφάσεις εντός των προσεχών εβδομάδων, για αμφότερες τις περιπτώσεις.
Οι εργαζόμενοι της «Απογευματινής» έχουν ζητήσει συνάντηση με τη Λούκα Κατσέλη για να συζητήσουν τα ασφαλιστικά τους και η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αναμένεται να τους δεχθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Υ.Γ. Με εισαγγελική εντολή ο Κ. Ι. Σαραντόπουλος κατάφερε και πήρε τα.... κλειδιά της Φειδίου από τους εργαζόμενους οι οποίοι σχεδόν κάθε μέρα πήγαιναν στην εφημερίδα παρά την αναστολή έκδοσης της Απογευματινής.