ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ανεβλήθη η πτώχευση Σαραντόπουλου



Ανεβλήθη τελικά η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης που έχει καταθέσει η εταιρεία “Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ”.
Οι εργαζόμενοι ήδη από την πρώτη δίκη, των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εναντίον τους η πλευρά του Κ.Ι. Σαραντόπουλου (για να μπλοκάρει συντηρητικές κατασχέσεις κλπ), ανέδειξαν τα στοιχεία που φανερώνουν ότι σκοπός της ιδιοκτήτριας εταιρείας είναι να τους εξοντώσει ηθικά και οικονομικά ώστε να παραιτηθούν από τα αιτήματά τους. Το δικαστήριο αποδέχθηκε τότε τις θέσεις των δικηγόρων των συντακτών, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών και απέρριψε το αίτημα της “Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ”.
Η αναβολή (για τον Απρίλιο) που δόθηκε σήμερα ευνοεί τους εργαζόμενους καθώς ο Σαραντόπουλος ήθελε πάσει θυσία να κηρυχθεί πτώχευση. Οπως λένε τώρα θα πρέπει πλέον να μπει σε διάλογο με τους εργαζόμενους και να βρεθεί τρόπος ώστε να.... πληρώσει τα δεδουλευμένα.
Οι εργαζόμενοι στην Απογευματινή δηλώνουν εκ νέου την εμπιστοσύνη τους στην Δικαιοσύνη και διαμηνύουν πως είναι ανυποχώρητοι στον αγώνα τους για αξιοπρέπεια και τήρηση των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων.