ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η διευθύντρια και το λάθος του Κανελλόπουλου


Η ίδια η Αρετή Σιδηροκαστρίτου πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Κανελλόπουλο (μεγάλη του τιμή) για να του επισημάνει το λάθος του στο «τετΡΑΔΙΟ» της Ελευθεροτυπίας:
«Η Αρετή Σιδηροκαστρίτου δεν είναι διευθύντρια του «Flash 96» όπως εκ παραδρομής γράψαμε Οχι, είναι διευθύντρια όλων των media του Ομίλου Κυριακίδη στο μπουκέτο του οποίου ανήκει και ο «Flash 96». Η θέση της είναι πιο υψηλά στην ιεραρχία - νομίζω δηλαδή, δεν γνωρίζω και καλά από τέτοια. Πήρε τηλέφωνο η ίδια στην «Ε» για να επισημάνει το λάθος μας. Δεκτόν λοιπόν. Δεν έχει σχέση με τον «Flash 96», ανεξαρτήτως αν κατά καιρούς ασχολείται η ίδια με το ποιοι θα συνεργαστούν με το σταθμό. Διαθέτει και ραδιοφωνική εκπομπή αν δεν το γνωρίζετε. Τι; Δεν την έχετε ακούσει οι ακροατές του «Flash 96»; Λογικό, αφού δεν την κάνει στον «Flash» αλλά στον «Αθήνα 9,84»! Κάθε Παρασκευή, 11 με 12 το πρωί. Παράδοξο που δεν επέλεξε να εκπέμπει μέσα από τον «δικό» της ραδιοσταθμό. Πάντως, όπως μάθαμε, κάποιοι.... που κάνουν μία μόνον ώρα εκπομπής την εβδομάδα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, λαμβάνουν ιλιγγιώδεις μισθούς. Αληθεύει κ. Καμίνη (μας);»