ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Eπιστολή Φλέσσα στην ΕΣΗΕΑ για τα περί χρηματισμού δημοσιογράφων




Με επιστολή του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CIVITAS Γιώργος Φλέσσας απαντά στην ΕΣΗΕΑ η οποία ζήτησε να της δοθούν τα στοιχεία από την κατάθεση του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, στην οποία φέρεται να ισχυρίσθηκε ότι χρηματίζονται δημοσιογράφοι. Ο Γ. Φλέσσας αναφέρει στην επιστολή του:
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμοι κύριοι,
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση σας. Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι χρηματίζονται δημοσιογράφοι στην κατάθεση μου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό προκύπτει απολύτως ξεκάθαρα από την απλή ανάγνωση των πρακτικών.
Επιπλέον, στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας της CIVITAS, η συνεργασία μας με τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους υπήρξε πάντα ειλικρινής και λειτουργεί με διαφάνεια και επαγγελματισμό, γι’ αυτό και παραμένει άμεμπτη. Ποτέ και για κανέναν δεν χρησιμοποιήσαμε οποιαδήποτε αθέμιτη πρακτική και σεβόμαστε απολύτως όλους τους κανόνες δεοντολογίας.
Προφανώς από παραδρομή, μάς αναφέρατε στην ανακοίνωση σας.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Φλέσσας / Διευθύνων Σύμβουλος CIVITAS»
Υ.Γ. Με τη δημοσιοποίηση της επιστολής κάποιοι ζήτησαν να δώσει ο κ. Φλέσσας στην ΕΣΗΕΑ τα ονόματα των δημοσιογράφων που επιμορφώθηκαν και πήραν μέρος στα σεμινάρια τα... οποία οργάνωσε η Civitas και χρηματοδότησε το ΔΝΤ χρησιμοποιώντας δικούς του επικοινωνιολόγους…

Υ.Γ1. Εν αναμονή απάντησης της ΕΣΗΕΑ…